Sidebar

26
zo, juni

Groene Burendag

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

053 Enschede Duurzaamheid - Zaterdag 26 september is het de jaarlijkse Burendag. De Groene Loper Enschede daagt u uit om van deze dag een GROENE BURENDAG te maken.

Maak uw straat of buurt mooier en gezelliger door samen te gaan vergroenen. Dat kan bijvoorbeeld door bolletjes te poten, geveltuintjes te maken, fruitbomen en bessenstruiken te planten, nestkastjes maken en ophangen, een speeltuintje samen opknappen of bijvoorbeeld een buurtpluktuin aan te leggen. Vanaf 17 juni kunt u geld aanvragen voor de realisatie van uw initiatief (maximaal € 350). Kijk voor meer informatie op de website burendag.nl

Inspiratie of hulp nodig

Heeft u inspiratie nodig, hulp bij uw aanvraag of afstemming met de gemeente omdat uw plan bijvoorbeeld niet uw eigen grond betreft, meldt u dan uiterlijk 21 juni aan voor het telefonisch spreekuur van de Groene Loper Enschede via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We plannen dan een belafspraak in voor 25 of 29 juni.

Groene Loper Enschede

De Groene Burendag is één van de activiteiten die de Groene Loper Enschede onder haar paraplu organiseert. De Groene Loper is een samenwerkingsverband tussen verschillende groene (bewoners)initiatieven en heeft als missie nog meer bewoners en bedrijven te betrekken bij hun eigen groene leefomgeving. Het idee is dat betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen en zorgzaam omgaan met de natuur stimuleert en zo bijdraagt aan de kwaliteit van het groen en de mensen die daar wonen.

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner