Sidebar

26
za, nov

Wirwar Gaming Festival

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

053 Enschede Uitgaan evenement - Hét gaming event voor Twentse studenten en bedrijven. Op 15 oktober 2021 vindt de eerste editie van hét gaming event voor Twentse studenten en bedrijven plaats: WIRWAR.

Een uniek bedrijfsevenement waarin gaming centraal staat. Daag je concurrenten uit en schrijf je in voor deze old skool LAN-party!

Van 15.00 tot 00.00 uur staat de Grolsch Veste in Enschede helemaal in het teken van gaming! We houden een 1-daagse LAN-party voor bedrijven en studenten in de regio Twente.

Naast de LAN-party worden ook vele andere games en toernooien georganiseerd. Samen met onze partners richten we speciale ruimtes in waar zowel de deelnemers van de LAN-party als bezoekers elkaar kunnen uitdagen met alle populaire games. Total Reality organiseert Virtual Reality toernooien. Duh-events organiseert Consolegames voor de Playstation en Switch, Kwaadgenie en Gaming Universe de retrohoek en FC Twente de FIFA toernooien! Iedereen is welkom om de dag te bezoeken, deel te nemen of te supporten onder het genot van een hapje en een drankje. De bar is open!

Dus ben je student of ben je op zoek naar een gaaf personeelsuitje? Kom dan naar WIRWAR!

15 oktober van 15:00 tot 23:00

Bezoek website voor prijzen: https://www.wirwar.gg/

Foto door suludan diliyaer via Pexels

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner