Sidebar

21
Mon, Jan

Lief & Leed

053 Enschede Cultuur - Tot en met 6 januari 2019 – In de tentoonstelling Lief en Leed. Hollandse families in voor- en tegenspoed  laat Rijksmuseum Twenthe familieportretten zien die op het eerste gezicht realistisch lijken, maar waar iets curieus mee aan de hand blijkt te zijn. In vroeger tijden werden ‘familiekiekjes’ ook naar wensen bewerkt. Het principe van fotoshoppen is eeuwenoud. 

Read more ...

Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest verheugd over toekenning provinciale subsidie

053 Enschede Cultuur - Het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest zijn zeer verheugd over de beslissing van de Provinciale Staten van Overijssel het door hen aangevraagde subsidiebedrag volledig toe te kennen.

Read more ...

SUPERBASH Classics 2018

Earlybird ticket: €19,50 incl. fee

053 Enschede Uitgaan - Classics liefhebbers opgelet! Op vrijdag 23 november draait de tijdmachine van SUPERBASH overuren. We gaan namelijk weer terug in de tijd, naar de oorsprong van hardstyle.

Read more ...

The Overkill festival speelt met onsterfelijkheid in het oude ziekenhuis in Enschede

053 Enschede Festival - In het weekend van 23, 24 en 25 november wordt het oude ziekenhuis aan het Ariënsplein in Enschede in gebruik genomen door een uniek festival waarin videogames, films, muziek, virtual reality, technologie, wetenschap en interactieve kunstinstallaties elkaar ontmoeten. Het publiek wordt uitgenodigd om spelenderwijs de relatie tussen leven en dood in de (digitale) wereld te onderzoeken.

Read more ...

Uitgevoerd worden een mix van evergreens en musicalmelodieën

053 Enschede Cultuur - Sempre Crescendo bestaat uit ongeveer 40 mannen en vrouwen. Marjan Vleeming-Rutgers dirigeert het koor. Margreet Wilmer verzorgt de begeleiding op de piano. Als gast zal het Twents Capella Ensemble optreden, onder leiding van Paul Kempers. 

Read more ...

Advertentie

Cultuur Uitgaan Entertainment Media

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine